Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas céklasaláta

Tonhalas céklasaláta
Tonhalas céklasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, laktató saláta. A salátához adhatunk kb. 1 ek kapribogyót is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalat leszűrjük, egy villával széttépkedjük. A céklát gyufaszálnyi darabokra vágjuk. A hagymát apró kockákra, az olajbogyót szeletekre vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. A joghurtot simára keverjük a majonézzel. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük, majd hozzákeverjük a kaprot. A salátára öntjük, és jól összekavarjuk.
  3. A tojást négybe vágjuk. A salátát tányérokra osztjuk, és a tojáscikkekkel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 14 945
elküldve: 2
receptkönyvben: 168
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

tonhalas céklasaláta, céklás tonhalsaláta, majonézes céklás tonhalsaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

357
tonhalkonzerv 185 g
cékla 250 g
vöröshagyma 1 kis db
zöld olajbogyó 10 db
joghurt 4 ek
majonéz 1.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 2 ek
kapor 1 ek
főtt tojás 1 db