r
Nosalty Logó

Tonhalas burgonya

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Tonhalas burgonya
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 380 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1518 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 92 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    194 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1077.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    446 mg
  • Nátrium
    399 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    250.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    241 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    189 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    264 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    451 micro
Összesen 380 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.8 g

Zsír

  • Összesen
    45.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    774 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4311.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    291 mg
  • Kálcium
    313 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    305 mg
  • Foszfor
    1783 mg
  • Nátrium
    1594 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    144.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1002.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    477 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    155 mg
  • D vitamin:
    966 micro
  • K vitamin:
    151 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    238 micro
  • Kolin:
    755 mg
  • Retinol - A vitamin:
    379 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1055 micro
  • β-crypt
    265 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1803 micro
Összesen 1518 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    259.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 92 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit sós vízben, héjában megfőzzük.
  2. A vöröshagymát karikákra vágjuk, a tonhalkonzerv olajában nagy serpenyőben üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, szeletekre vágott burgonyát, és kb. 15 percig sütjük.
  3. A megsült krumplit tepsibe helyezzük, hozzáadjuk a darabokra tört tonhalat. Pirospaprikával és borssal megszórjuk.
  4. A tojásokat tejjel összekeverjük, megsózzuk, reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Ráöntjük a burgonyára, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 236
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 14522
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Különösebb sztorija nincsen. Megláttam, érdekesnek találtam, és elkészítettem ebédre. Nem tudtam, mire számítsak, de nagyon finom lett a végeredmény. Az biztos, hogy többször is el fogom készíteni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...