Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas burgonya

Tonhalas burgonya
Tonhalas burgonya
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 45 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Különösebb sztorija nincsen. Megláttam, érdekesnek találtam, és elkészítettem ebédre. Nem tudtam, mire számítsak, de nagyon finom lett a végeredmény. Az biztos, hogy többször is el fogom készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit sós vízben, héjában megfőzzük.
  2. A vöröshagymát karikákra vágjuk, a tonhalkonzerv olajában nagy serpenyőben üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, szeletekre vágott burgonyát, és kb. 15 percig sütjük.
  3. A megsült krumplit tepsibe helyezzük, hozzáadjuk a darabokra tört tonhalat. Pirospaprikával és borssal megszórjuk.
  4. A tojásokat tejjel összekeverjük, megsózzuk, reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Ráöntjük a burgonyára, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 12 476
elküldve: 7
receptkönyvben: 288
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1174 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csőben sült tonhalas burgonya, sütőben sült tonhalas krumpli, halas krumpli csőben sütve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

380
burgonya 1 kg
tonhalkonzerv 30 dkg
vöröshagyma 2 kis db
fűszerpaprika 1 ek
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
tojás 4 db
tej 4 ek
szerecsendió 0 ízlés szerint