r
Nosalty Logó

Töltött tojás Gaby konyhájából

NS
Töltött tojás Gaby konyhájából
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

523
Kalória
28.5g
Fehérje
3.9g
Szénhidrát
43.5g
Zsír
139g
Víz
637.8g
Koleszterin
133.3mg
Élelmi rost
2.6g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 523 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1571 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 233 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    28.5 g

Zsír

  • Összesen
    43.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    638 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1285.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    299 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    399 mg
  • Nátrium
    501 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    139 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    425 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    146 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    477 mg
  • Retinol - A vitamin:
    418 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    90 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    569 micro
Összesen 523 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    85.6 g

Zsír

  • Összesen
    130.6 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1913 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3857 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    166 mg
  • Kálcium
    897 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    1198 mg
  • Nátrium
    1504 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    417 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1276 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    439 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    230 micro
  • Kolin:
    1432 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1254 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    270 micro
  • β-crypt
    51 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1706 micro
Összesen 1571 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    282 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    568.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    1.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    61.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    188 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    211 mg
  • Retinol - A vitamin:
    185 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    252 micro
Összesen 233 kcal

Elkészítés

  1. Keményre főzzük a tojásokat.
  2. Miután megfőttek a tojások, egy pár percet hideg vízben hagyjuk hűlni őket.
  3. Megpucoljuk, majd a tojások sárgáját kiszedjük, és villával összetörjük őket.
  4. Hozzáadjuk a majonézt, a margarint, a mustárt, a vöröshagyma krémet és a sajtot.
  5. Sóval, borssal ízesítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 10 p

A párom nagyétkű és szereti, ha meglepem valamivel! Hát most ez volt soron! :)

További receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Top Receptek