Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyszerű töltött tojás

Egyszerű töltött tojás
Egyszerű töltött tojás
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsvéti hidegtálak elmaradhatatlan kelléke.
További receptek itt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük meg keményre a tojásokat, majd vágjuk hosszában ketté, és emeljük ki a sárgájukat.
  2. A töltelékhez a vajat keverjük habosra, folytonos keverés mellett adjuk hozzá a tojássárgákat, fűszerezzük az összes többi hozzávalókkal.
  3. Hagyjuk állni legalább 5 percig, amíg a vaj megdermed.
  4. Ezt a homogén anyagot tegyük habzsákba, és töltsük meg vele a tojásfehérjék üreges részeit.
  5. Az így elkészített töltött tojásokat díszíthetjük piros és fekete kaviárral, színes kaliforniai paprikával, csemege uborkával, paradicsomdarabkával, petrezselyemzölddel. 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 56 216
elküldve: 1
receptkönyvben: 195
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Herr Ludwig

Mióta szakács: 2010.02.08.
18 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

moncsimi
moncsimi Wed, 2011-04-20 14:00

Nagyon guszták! Én ilyet csinálok most húsvétra! Köszönöm a receptet, mentettem :-))

576
tojás 10 db
vaj 20 dkg
mustár 80 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szardellapaszta 25 g
porcukor 2.5 ek
citromlé 0.5 citromból nyert