Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött-rántott gomba 2. -sonkás-sajtos

Töltött-rántott gomba 2. -sonkás-sajtos
Töltött-rántott gomba 2. -sonkás-sajtos
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az anyósomtól tanultam.

hozzávalók / 2 adag

A töltött gombához

A panírozáshoz

A sütéshez

ajánlat

Sült burgonyát, párolt rizst vagy burgonyapürét ajánlok  köretnek.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombák lehetőleg egyforma nagyságúak legyenek. Eltávolítjuk a szárakat.
  2. Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd az apróra vágott hagymát, sonkát és gombát megpároljuk benne. Fűszerezzük, és lezárjuk a tüzet. Jó sok reszelt sajtot aduk hozzá, és jól összekeverjük. Ezt a gombákba töltjük, majd két egyforma gombát egymással szembe helyezünk, hogy egy labdaforma legyen belőlük.
  3. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Megismételjük a tojás és a zsemlemorzsa réteget. Forró és mély olajban szép aranybarnára sütjük, vigyázva arra, hogy ne nyíljanak szét.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 17 945
elküldve: 1
receptkönyvben: 250
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Boti

Mióta szakács: 2010.03.08.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött-rántott gomba, sonkás-sajtos töltött gomba rántva

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kemsyt
kemsyt Tue, 2016-03-22 21:15

Jó kis recept, nagyon jó ez a töltelék hozzá, nálunk nagy sikere lett, ajánlom másnak is, köszi!

1406
csiperkegomba 6 közepes db
vöröshagyma 1 közepes fej
sonkásszalámi 10 dkg
sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 5 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl