Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött krumpli - Angie konyhájából

Töltött krumpli - Angie konyhájából
Töltött krumpli - Angie konyhájából
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, egyszerű ételt akartam elkészíteni, így jött létre ez a töltött krumpli. Bizonyára már van ilyen recept valahol, mégis egy hirtelen jött ötletből a saját talámányomnak tartom.

hozzávalók / 4 adag

A töltött krumplihoz

A tepsi előkészítéséhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megfőzzük, és belsejüket kikaparjuk egy tálba.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, és olajon aranybarnára pirítjuk, a zöldségzöldjét apróra vágjuk.
  3. A krumplihoz keverjük a hagymát, kenőmájast, tojást, zöldségzöldjét, sót, borsot és megtöltjük a krumplikat. Olajozott tepsibe rakjuk, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 390
elküldve: 0
receptkönyvben: 72
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött burgonya, májkrémes-tojásos töltelékkel töltött krumpli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

307
burgonya 4 db
vöröshagyma 1 közepes fej
kenőmájas 20 dkg
tojás 1 db
petrezselyem 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek
napraforgó olaj 1 ek