Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött édesburgonya Szimran konyhájából

Töltött édesburgonya Szimran konyhájából
Töltött édesburgonya Szimran konyhájából
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető és finom köret, de egy salátával akár önmagában is megállja a helyét. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesburgonyát sós vízben megfőzzük. Ügyeljünk arra, ne legyen egész puha. Hámozzuk le a héját. Vágjuk félbe, sózzuk, borsozzuk. Vájjuk ki egy evőkanál segítségével a belsejüket, de ne túl mélyen.
  2. Az avokádót vájjuk ki, és törjük egy villával össze, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és a finomra vágott lila hagymát. Keverjük hozzá a tejfölt, adjunk hozzá egy kevés sajtot és a kivájt, összetört burgonyadarabokat.
  3. Töltsük be a burgonyát, szórjuk meg sajttal, és süssük aranyszínűre.
  • sütési hőfok: 160°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 27
össznézettség: 2 059
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
71 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

édesburgonya avokádóval töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

361
édesburgonya 4 db
tejföl 2 dl
edami sajt 100 g
avokádó 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
lila hagyma 1 kis db
0 ízlés szerint
cayenne bors 0 ízlés szerint