Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött burgonya Nicki konyhájából

Töltött burgonya Nicki konyhájából
Töltött burgonya Nicki konyhájából
85 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsmentes ebédre vagy vacsorára egy zöldsaláta mellé nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát mossuk meg, és héjával együtt főzzük meg puhára. Hagyjuk hűlni.
  2. A hagymát szeleteljük fel, a paprikát vágjuk apró kockára, a fokhagymát reszeljük le. 2-3 evőkanál olajon pirítsuk át 5 perc alatt, adjuk hozzá a fűszereket. Hagyjuk kicsit hűlni.
  3. A tejszínt, tojást keverjük el, és adjuk hozzá a pirított zöldségeket. A sajtot reszeljük le, és adjuk ezt is a tejszínes keverékhez.
  4. A főtt burgonyák tetejét vágjuk le, kiskanállal vájjuk ki a közepét, majd töltsük meg a tejszínes töltelékkel.
  5. Tegyük kiolajozott tepsire Süssük 190'C fokon 25 percig.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 3 052
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nicki

Mióta szakács: 2012.04.10.
49 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
mikor: ebéd, uzsonna
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc

egyéb elnevezések

krumpli töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

264
burgonya 4 db
kápia paprika 1 közepes db
újhagyma 2 közepes db
tojás 1 db
habtejszín 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tárkony 1 kk
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 3 ek
sajt 5 dkg