Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tökös lecsó

Tökös lecsó
Tökös lecsó
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen elkészíthető, szuper nyári fogás, egy kis tökkel megbolondítva!
 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát félbe, majd szeletekre, a paprikát vékony karikákra, a paradicsomot kockákra vágjuk. A tököt meghámozzuk, félbe vágjuk, kimagozzuk, majd kockákra vágjuk.
  2. Egy edényben olajat hevítünk majd megfonnyasztjuk a hagymát. Jöhet mellé a paprika, majd 5-10 perc alatt azt is megfonnyasztjuk.
  3. A felkockázott paradicsommal, majd a fűszerekkel folytatjuk, és újabb 5-10 perc főzéssel. Legvégül a felkockázott tököt is hozzáadjuk a lecsóhoz, majd ha az is picit megpuhult, tálalhatjuk is.
  4. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 35
össznézettség: 4 281
elküldve: 0
receptkönyvben: 68
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

FruitVeb

Mióta szakács: 2018.07.24.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsó tökkel

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

278
vöröshagyma 1 db
tv paprika 4 db
paradicsom 2 db
közönséges tök 1 kis db
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint