Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos tekercs

Sajtos tekercs
Sajtos tekercs
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet ezen az oldalon találtam. 
Amikor szilveszterre kerestem valami finomat. Nagyon egyszerű, és finom szendvics (mégsem az a hagyományos).
Bármilyen más alkalomra is megfelel.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyérszeleteket sodrófával egy kicsit lelapítjuk
  2. Egy tálcán szétterítjük a fóliát. Rárakjuk a sajt szeleteket úgy hogy egy picit fedjék egymást. Erre rakjuk a sonkaszeleteket, és megkenjük a fele adag krémsajttal.
  3. Erre helyezzük a kenyérszeleteket. A maradék krémsajttal megkenjük, és rárakjuk a felkarikázott kolbászt (vagy szalámit).
  4. A fólia segítségével feltekerjük (mint a piskóta tekercset). A fóliával össze fogjuk (bele csomagoljuk) és betesszük a hűtőbe 2-3 órára (vagy másnapig).





.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 959
elküldve: 0
receptkönyvben: 97
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: cseh
alkalom: húsvét, szilveszter
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

szendvicstekercs, krémsajtos-sonkás-kolbászos szendvicstekercs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

326
lapkasajt 10 db
sonka 12 dkg
krémsajt 200 g
toast kenyér 12 szelet
kolbász 15 dkg