Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásos-csirkehúsos pástétom

Tojásos-csirkehúsos pástétom
Tojásos-csirkehúsos pástétom
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradék csirkehús felhasználásra tökéletes! Ízlés szerint dúsíthatjuk zöld fűszerekkel, lila hagymával vagy bármi mással.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Ha "keményebb" krémet szeretnénk, akkor tegyünk bele kevesebb majonézt és tejfölt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkehúst lefejtjük a csontokról, és nagyobb darabokra vágjuk.
  2. A tojást megfőzzük, és szintén kicsit összevágjuk. Mindkettőt turmixgépbe tesszük, majd hozzákanalazzuk a majonézt, a tejfölt és a mustárt, sózzuk, borsozzuk, összeturmixoljuk.
  3. Edénybe tesszük, és hűtőben hagyjuk kicsit, hogy az ízek összeérjenek.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 5 667
elküldve: 1
receptkönyvben: 76
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
771 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

csirkehúskrém, csirkehúspástétom

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

223
csirke 30 dkg
főtt tojás 2 db
majonéz 80 g
tejföl 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 teáskanál