adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
225
Kalória
9.6g
Fehérje
2g
Szénhidrát
20.1g
Zsír
55.6g
Víz
114.9g
Koleszterin
-
Élelmi rost
1.6g
Cukor
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 23% Zsír
Összesen
225
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 23% Zsír
Összesen
1350
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.6 g
Zsír
-
Összesen 20.1 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 115 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 303.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 39 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 103 mg
-
Nátrium 136 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 55.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 75 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 84 mg
-
Retinol - A vitamin: 74 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 72 micro
Összesen
225
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 57.5 g
Zsír
-
Összesen 120.5 g
-
Telített zsírsav 33 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 689 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1820 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 72 mg
-
Kálcium 234 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 68 mg
-
Foszfor 620 mg
-
Nátrium 818 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 12.3 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 333.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 448 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 125 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 74 micro
-
Kolin: 503 mg
-
Retinol - A vitamin: 443 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 51 micro
-
β-crypt 14 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 430 micro
Összesen
1350
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.8 g
Zsír
-
Összesen 18.5 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 106 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 280 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 36 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 95 mg
-
Nátrium 126 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 1.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 51.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 69 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 19 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 77 mg
-
Retinol - A vitamin: 68 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 66 micro
Összesen
208
kcal
Elkészítés
- A csirkehúst lefejtjük a csontokról, és nagyobb darabokra vágjuk.
- A tojást megfőzzük, és szintén kicsit összevágjuk. Mindkettőt turmixgépbe tesszük, majd hozzákanalazzuk a majonézt, a tejfölt és a mustárt, sózzuk, borsozzuk, összeturmixoljuk.
- Edénybe tesszük, és hűtőben hagyjuk kicsit, hogy az ízek összeérjenek.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 p
- Főzés ideje: 10 p
Maradék csirkehús felhasználásra tökéletes! Ízlés szerint dúsíthatjuk zöld fűszerekkel, lila hagymával vagy bármi mással.