Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fácánpástétom

Fácánpástétom
Fácánpástétom
35 perc / előkészület: 25 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha fácánlevest főzünk, a husit mindig így csinálom meg, mert egyébként magyon száraz a húsa, és nem szeretik.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst,a csemegeuborkát és a főtt tojás fehérjét felkockázzuk, a sárgáját villával összetörjük. 
  2. Kikeverjük a többi hozzávalóval, és pár órára hütőbe tesszük.
  3. Hidegen friss kenyérrel fogyasztjuk.

  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 849
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Lubikme

Mióta szakács: 2010.01.05.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

pástétom fácánhúsból, tojásos fácánpástétom

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

299
fácánhús 20 dkg
tejföl 350 g
főtt tojás 2 db
csemegeuborka 2 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
gyros fűszerkeverék 0 ízlés szerint