r
Nosalty Logó

Tésztával rakott csirkemáj

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Tésztával rakott csirkemáj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 665 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3325 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 191 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    376 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1079.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    120 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    536 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3369 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    834 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3362 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    40 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 665 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    167.9 g

Zsír

  • Összesen
    101.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1882 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5398.3 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    598 mg
  • Kálcium
    783 mg
  • Vas
    62 mg
  • Magnézium
    399 mg
  • Foszfor
    2678 mg
  • Nátrium
    845 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    416.5 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    746.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16847 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    85 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4170 micro
  • Kolin:
    1099 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16808 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    354 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 3325 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    308.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    962 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    238 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    960 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    11 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 191 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a májat. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a gulyáskrémet.
  2. Ha a máj megsült, hozzáadjuk a tejfölt, és összeforraljuk
  3. .Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, és lecsepegtetjük.
  4. A májat összekeverjük a főtt tésztával, majd kivajazott tepsibe öntjük.
  5. A sajtszószt összekeverjük 3 dl tejjel, és a tetejére öntjük.
  6. Végül sütőbe tolva, megsütjük.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: közepes
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 141
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 12671
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 25.

Ajánló

Mindenkinek ajánlom, akinek kevés ideje van főzőcskézni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tésztával rakott csirkemáj
Salamon Csilla 1202 recept

Nagyon gyorsan készen van.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek