Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tésztával rakott csirkemáj

Tésztával rakott csirkemáj
Tésztával rakott csirkemáj
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyorsan készen van.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Mindenkinek ajánlom, akinek kevés ideje van főzőcskézni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a májat. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a gulyáskrémet.
  2. Ha a máj megsült, hozzáadjuk a tejfölt, és összeforraljuk
  3. .Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, és lecsepegtetjük.
  4. A májat összekeverjük a főtt tésztával, majd kivajazott tepsibe öntjük.
  5. A sajtszószt összekeverjük 3 dl tejjel, és a tetejére öntjük.
  6. Végül sütőbe tolva, megsütjük.

  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 312
elküldve: 8
receptkönyvben: 248
elkészítve: 9/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sütőben sült tésztás csirkemáj, tejfölös rakott csirkemáj tésztával

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

clio781
clio781 Sun, 2014-09-07 17:58

Gulyáskrém helyett én a zakuszkát szoktam használni. Így még finomabb lett ez is :) Ha valakinek van ideje zakuszkát készíteni akkor hajrá! Nem bánjátok meg még kenyérre kenve is finom !!!!!

クルッツ恵美
クルッツ恵美 Sat, 2013-02-16 12:08

Oishiii~
Nagyon finom lett~ *-* tegnap készítettem el, és a párom és én is nagyon szerettük. *-*
Még megcsinálom párszor majd *-*
Köszönöm.
Udv 恵美 (Emi)

Salamon Csilla
Salamon Csilla / Salamon Csilla Mon, 2011-11-21 16:47

Kedves Mara49!
Közlöm az adatokat:.!A hagymát én olajon pirítom de van aki zsíron.Az hogy mennyi olaj kell bele?Erre most mit lehet írni?!?
KB 5-6 ek-al.
Üdv:Csilla.

Salamon Csilla
Salamon Csilla / Salamon Csilla Mon, 2011-11-21 16:44

Kedves Gyöngyvirág!
Nagyon örülök,hogy ízlett a recept:)
Gombával és sajtszósszal még finomabb(felturboztad).
Küldöm a recepteket!
Köszönöm a dicséretet:)
Üdv:Csilla.

Mara49
Mara49 Sun, 2011-11-20 16:03

A hagymát olajon, vagy zsíron kell pirítani és ennek a mennyisége hiányzik a hozzávalókból. Szeretném elkészíteni jól ezért kérem ezek közlését. Üdv. Mara

Gyöngyvirág1
Gyöngyvirág1 Tue, 2011-10-18 16:56

Kedves Csilla!
Ma regisztráltam az oldalon,mert nem volt ötletem az ebédhez.A húsos hétvége után nagyon örültem,hogy rábukkantam a receptedre:)Köszönöm!!!Most sül,várom a Családot és remélem ugyanúgy örülnek és ízlik nekik,ahogy én szeretném.(A májhoz még tettem gombát,a sajtszószhoz tejszínt.)
Köszönöm és várom a többi finomságodat!Szép napot Neked:)

Salamon Csilla
Salamon Csilla / Salamon Csilla Thu, 2011-10-06 12:39

Kedves Csaba!Bocsánat,hogy most tudok válaszolni.Lehet a boltokban kapni sajtszószt.Olyan zacskóban van mint a bolognai szósz.
Jó főzőcskézést!
Üdv:Csilla.

Csabi57
Csabi57 Sun, 2011-09-25 18:53

Szia. Csilla!!! Segíts kérlek - mi a sajtszósz? A recepted szerintem a leírtak alapján nagyon finom lehet. Biztos elkészítem:Üdvözlettel.Csabi57

663
csirkemáj 50 dkg
tészta 50 dkg
vöröshagyma 2 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
gulyáskrém 2 ek
tejföl 2 dl
tej 3 dl
sajtszósz 29 g
napraforgó olaj 1 ek
vaj 1 ek