Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtkrémben sült zöldbabos hús

Sajtkrémben sült zöldbabos hús
Sajtkrémben sült zöldbabos hús
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Köret nélkül is tálalható egy finom, nyári salátával.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Apróra vágott zöldbabot sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a felkockázott húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjük vízzel.
  3. Tejfölt kikeverjük a tojásokkal és 15 dkg reszelt sajttal. Ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Beleforgatjuk a szószba a leszűrt zöldbabot és a megpuhult húst.
  5. Olajjal kikent tepsibe tesszük, ráreszeljük a maradék sajtot, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 918
elküldve: 2
receptkönyvben: 65
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldbabos sertés

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

840
zöldbab 70 dkg
sertéshús 80 dkg
tojás 2 db
tejföl 3 dl
sajt 20 dkg
napraforgó olaj 5 ek
vöröshagyma 2 közepes db
víz 2 dl
0 ízlés szerint