r
Nosalty Logó

Tésztasaláta joghurtdresszinggel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tésztasaláta joghurtdresszinggel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 434 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1735 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1151.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    234 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    301 mg
  • Nátrium
    506 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    174.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    184 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    1068 micro
  • β-crypt
    271 micro
  • Likopin
    1327 micro
  • Lut-zea
    926 micro
Összesen 434 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    87.7 g

Zsír

  • Összesen
    56.5 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    143 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4605.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    935 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    273 mg
  • Foszfor
    1203 mg
  • Nátrium
    2024 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    220.3 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    696.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    763 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    311 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    735 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    354 micro
  • α-karotin
    218 micro
  • β-karotin
    4272 micro
  • β-crypt
    1085 micro
  • Likopin
    5309 micro
  • Lut-zea
    3703 micro
Összesen 1735 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    385.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    357 micro
  • β-crypt
    91 micro
  • Likopin
    444 micro
  • Lut-zea
    310 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát bő, forró, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, hűlni hagyjuk.
  2. A borsót megfőzzük, leszűrjük. A kukoricát is leszűrjük.
  3. A joghurtot elkeverjük a majonézzel és a ketchuppal. A megtisztított és áttört fokhagymát is a dresszinghez adjuk. Sózzuk, borsozzuk.
  4. A sajtot és a sonkát apró kockákra vágjuk, a paradicsomokat negyedeljük. A paprikát felkockázzuk.
  5. A tésztát, a sajtot, a sonkát, a paradicsomot, a paprikát, a kukoricát és a borsót összekeverjük, ráöntjük a dresszinget.
  6. A salátát kb. 1 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt sóval, borssal ízesítjük.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 309
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 37010
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A salátához tetszés szerint hozzákeverhetünk még 1 dl zöldséglevest.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 konyhai eszköz, melyet évente kell cserélned

A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!