Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepsis sárgarépa

Tepsis sárgarépa
Tepsis sárgarépa
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az ötletet mustakissa remek és többször elkészített borsos-citromos zöldspárgája adta. Csak nekem nem volt itthon zöldspárgám, de volt a hűtőben, mint mindig, sárgarépa. Kipróbáltam, bevált a recept répával is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répákat megpucoljuk, és lapos szeletekre vágjuk.
  2. Berakjuk a tepsibe, meglocsoljuk olívaolajjal, ráreszeljük a citromhéjat, ráöntjük a citromlevet.
  3. Durva szemű sót szórunk rá, és ráőrlünk színes borsot. (A borsörlőbe fekete-zöld-rózsabors keverékét rakok mindig). Kézzel jól összekeverjük az egészet.
  4. A 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 percet sütjük, időnként átkevergetve.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 20x30 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 113
elküldve: 0
receptkönyvben: 62
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
286 recept

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tepsis zöldség, sült sárgarépa, citromos-borsos répaszeletek

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

167
sárgarépa 3 nagy db
olívaolaj 2 ek
citromhéj 1 citromból nyert
citromlé 0.5 citromból nyert