Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Téli görögsaláta

Téli görögsaláta
Téli görögsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Megkívántam a tél derekán a görög salátát, de az eredetihez sok olyan zöldség kell, amit ilyenkor nehezebb/drágább beszerezni, így ezt a verziót "álmodtam meg".

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rántott csirkemellel tálaltam, de roston sültekhez, grill ételekhez is kiválóan passzol.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fél jégsaláta leveleit eltépkedjük, felszeleteljük a hagymát, az olajbogyót és a feta sajtot.
  2. Egy kis csészében összekeverjük az olívaolajat a citrom levével, majd hozzáadjuk a borsot.
  3. A zöldségekre ráöntjük az öntetet tálalás előtt.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 230
elküldve: 1
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Robertita

Mióta szakács: 2012.05.06.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tél
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

jégsaláta olajbogyóval, olajbogyós jégsaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

156
jégsaláta 0.5 közepes fej
olajbogyó 5 dkg
feta sajt 125 g
lila hagyma 2 közepes fej
olívaolaj 2 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
bors 1 késhegynyi