Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes zöldborsós-kukoricás penne szűzérmékkel

Tejszínes zöldborsós-kukoricás penne szűzérmékkel
Tejszínes zöldborsós-kukoricás penne szűzérmékkel
23 perc / előkészület: 10 perc főzés: 8 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tuti ötlet a Bonduelle-től, ha valami gyors és mégis különleges ételt szeretnénk varázsolni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pennét a dobozán lévő utasítás szerint sós vízben, al dente kifőzzük, majd leszűrjük.
  2. Közben a tisztított, mosott sertésszüzet érmékbe vágjuk, és kevés olívaolajon két-két perc alatt megpirítjuk minkét oldalukat. Ha elkészültek, egy külön tányérra tesszük őket.
  3. A leszűrt tésztát abba a serpenyőbe öntjük, amelyikben a hús sütöttük, rászórjuk a lecsöpögtetett kukorica-borsó keveréket, és alacsony lángon összemelegítjük vele. 3-4 evőkanál tejszínt öntünk a tésztára, épp hogy csak fényes bevonatot képezzen rajta, pár percig melegítjük vele, majd lehúzzuk a tűzről.
  4. A tésztát egy tálaló edénybe halmozzuk, tetejére helyezzük a szűzérméket, aprított, friss petrezselyemmel szórjuk, és mehet az étkező asztal közepére.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 4 083
elküldve: 3
receptkönyvben: 54
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges penne, szűzérmés tészta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

444
zöldborsó-kukorica zöldségkeverék (konzerv) 225 g
penne 25 dkg
sertésszűz 40 dkg
olívaolaj 1 ek
habtejszín 0.5 dl
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
petrezselyem 0.5 csokor