Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes sóskaleves

Tejszínes sóskaleves
Tejszínes sóskaleves
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eddig mindig külön főztem hozzá a burgonyát. Így szerintem tartalmasabb. Ízlések és pofonok :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott vöröshagymát. Rátesszük a megpucolt és apró kockára vágott burgonyát, 10 percig kevergetjük.
  2. Hozzáadjuk a felaprított sóskát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjük zöldségalaplével.
  3. Amikor megfőtt a burgonya, az egészet botmixerrel összepépesítjük, petrezselyemmel ízesítjük.
  4. Belekeverjük a főzőtejszínt, és pár percig még főzzük, amíg besűrűsödik.
  5. A tojást megfőzzük, megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, és a leves mellé tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 915
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sóskaleves, sóskaleves tejszínesen, tejszínes sóskaleves tojással

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

414
napraforgó olaj 4 ek
vöröshagyma 2 közepes db
burgonya 50 dkg
sóska 40 dkg
0 ízlés szerint
zöldség alaplé 1.5 l
petrezselyem 3 szál
főzőtejszín 3 dl
főtt tojás 5 db