Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes mártásban sült csirkecomb

Tejszínes mártásban sült csirkecomb
Tejszínes mártásban sült csirkecomb
100 perc / előkészület: 10 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik legfinomabb, legpuhább hús.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombot megmossuk, besózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
  2. Olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  3. A tejszínt kikeverjük a tejjel, ketchuppal, zúzott fokhagymával.
  4. Ezzel a szósszal leöntjük a húst, majd alufóliával letakarva puhára pároljuk.
  5. Amikor megpuhult, rátesszük a lapkasajtot, és fólia nélkül még további 10 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 10 804
elküldve: 2
receptkönyvben: 178
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csirkecombok tejszínes mártásban, sajttal sült csirkecomb, sajtos-tejszínes csirke

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

hangya68
hangya68 Tue, 2018-04-17 11:26

Egyszerű, gyors recept. Trappista sajttal, normál tejszínnel, libazsírral készítettem el, és igazán finom lett. Sorra kerül még biztosan!

747
csirke felsőcomb 8 db
lapkasajt 8 db
ketchup 2 ek
főzőtejszín 2 dl
tej 1 dl
napraforgó olaj 4 ek
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint