Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös sertésragu gazdagon

Tejfölös sertésragu gazdagon
Tejfölös sertésragu gazdagon
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik éjszaka alvás helyett, jó háziasszony módjára főzőműsort néztem, és ott készítették ezt a receptet :). Nálunk nagyon bevált :). Próbáljátok ki Ti is!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajt besózzuk, borsos lisztbe beforgatjuk, kisütjük, majd egy tányérba félre tesszük.
  2. Amiben sült a hús, megdinszteljük a karikára vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát.
  3. Ehhez hozzáadjuk a gombát, a csíkokra vágott gépsonkát, a felaprított paprikát és paradicsomot, majd utoljára a szintén csíkokra vágott csemege uborkát. Az alapanyagokat kb. 10-15 percig főzzük, ízlés szerint megsózzuk.
  4. A tejfölhöz egy evőkanál lisztet keverünk, és ráöntjük a felfőzött ragura.
  5. Rottyanás után beletesszük a kisütött karajszeleteket.
  6. Párolt rizzsel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 277
elküldve: 2
receptkönyvben: 460
elkészítve: 13/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagy-Alberti Bernadett

Mióta szakács: 2011.02.04.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejfölös-gombás sertésragu, sertéskaraj tejfölös szószban

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sonce85
Sonce / sonce85 Thu, 2012-09-13 14:11

Hm...ez nagyon finom :-)Azt hiszem,hogy nem utoljára készítettem el.

Csak így tovább!!!
Várom a többi receptedet is

Szép napot!

Adri!

qwertz
qwertz / qwertz Sat, 2012-04-14 12:58

Nagyon finom, már többször elkészítettem. Újabban úgy csinálom, hogy nem szeletben sütöm a húst, hanem kockázom, és a gombával, kis borral, vízzel felöntve főzöm-párolom, és ha már majdnem megpuhult a hús, akkor teszem hozzá a többi zöldséget. Egyik kedvencünk, tésztával is nagyon finom. Éppen most fő, a mai ebéd is ez lesz :)) Köszi!

mkata
M.Kata / mkata Thu, 2011-06-30 15:44

Biztos nagyon finom, és csak nagyon halkan, és csendben jegyzem meg: chamignon gomba. A champion egészen mást jelent, az nem gombafajta. Sajnos nagyon sokszor és sok helyen halljuk, látjuk így, hibásan leírva. Bocsánat a beleszólásért, gratula a recepthez!

laraed
Edit / laraed Tue, 2011-02-22 19:54

Na most lettem éhes:)) Grat az első receptedhez. Üdv köztünk! Üdv Edit

bokine
bokine / bokine Tue, 2011-02-22 14:09

Gratulálok az első receptedhez, további sok jó receptet várva üdvözöllek: Erika

718
csontos sertéskaraj 60 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
csiperkegomba 20 dkg
paradicsom 2 db
tv paprika 2 közepes db
gépsonka 20 dkg
csemegeuborka 20 dkg
tejföl 2.5 dl
finomliszt 1 evőkanál
napraforgó olaj 0.5 dl
rizs 20 dkg