Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös karfiol prézlivel

Tejfölös karfiol prézlivel
Tejfölös karfiol prézlivel
40 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon egyszerű, de finom étel. Próbáljátok ki!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt rózsákra szedjük, sós vízben megfőzzük.
  2. Egy serpenyőben kevés olajon a prézlit megpörköljük, a karfiolt beleforgatjuk, rakunk rá tejfölt, betesszük a sütőbe 180 C fokon, és megsütjük.
  3. Fogyasztáskor a tányérra pakoljuk a karfiolt, és kanalazunk még rá tejfölt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 17 055
elküldve: 1
receptkönyvben: 79
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

prézlis karfiol, morzsás karfiol, prézlis karfiol tejfölösen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Évikém
Évikém / Évikém Tue, 2015-09-22 17:21

Pont ezt kerestem! Egyszer készítette így nekem valaki, annyi különbséggel, hogy a serpenyőben forgatta a zsemlemorzsába a karfiolt és melegítette át a tejföllel, tehát nem tette külön még a sütőbe.

240
karfiol 1 kis db
0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 5 ek
olívaolaj 1 teáskanál
tejföl 1 dl