Nosalty Logó

Tejben fürösztött csirkecombok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Tejben fürösztött csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1334 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2668 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 205 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.2 g

Zsír

  • Összesen
    103.3 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    492 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1437.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    236 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    634 mg
  • Nátrium
    404 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    151 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    292 mg
  • Retinol - A vitamin:
    151 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    593 micro
Összesen 1334 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    132.5 g

Zsír

  • Összesen
    206.7 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    985 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2874.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    473 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    1267 mg
  • Nátrium
    807 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    511.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    302 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    99 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    584 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1187 micro
Összesen 2668 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    219.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    39 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 205 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat kicsontozzuk, megmossuk, sóval fűszerezzük.
  2. Lábasba rakjuk, felöntjük a tejjel, hozzáadjuk a megpucolt, átzúzott fokhagymát, borsot, és forrástól számítva 5 percig előfőzzük, majd a tejben hűlni hagyjuk.
  3. A combokat kiszedjük a tejből, és papírtörlővel szárazra töröljük.
  4. A tojásokat kevés sóval felverjük, és a combokat szokásos módon kétszer lisztbe-tojásba mártogatjuk.
  5. Felhevített olajban, közepes hőfokon kb. 15 perc alatt aranysárgára sütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6297
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 15.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Hidegen, melegen tálalható.

Hozzászólások

pussycat

Kedves Glaser! Nagyon tetszik, elmentettem! Csak meg abban biztos szeretnek lenni, hogy a panirozasnal: liszt-tojas-liszt, vagy ugyanez megegyszer? Bocsanat, hogy ilyen erthetetlen vagyok! Koszonom szepen, udvozlettel, Veronika

Glaser

Kedves Veronika! A panirozas: liszt-tojas es megegyszer liszt-tojas. Üdv: Maria

pussycat

Kedves Maria! Koszonom a gyors valaszt. Udv. Veronika

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Egy valamire azért mégis jó lehet a halolaj-kapszula

A halolajas étrend-kiegészítőkre korábban azt mondták, megelőzhető velük az agyműködés romlása – egy komoly amerikai kutatás azonban kimutatta, hogy nincs semmiféle összefüggés a kapszulák szedése és az agyi leépülés között. Egyvalamire azonban talán mégis jók ezek az étrend-kiegészítők: egy kutatás szerint csökkenthetik a mellrák kialakulásának kockázatát.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek