Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejben fürösztött csirkecombok

Tejben fürösztött csirkecombok
Tejben fürösztött csirkecombok
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegen, melegen tálalható.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat kicsontozzuk, megmossuk, sóval fűszerezzük.

  2. Lábasba rakjuk, felöntjük a tejjel, hozzáadjuk a megpucolt, átzúzott fokhagymát, borsot, és forrástól számítva 5 percig előfőzzük, majd a tejben hűlni hagyjuk.

  3. A combokat kiszedjük a tejből, és papírtörlővel szárazra töröljük.

  4. A tojásokat kevés sóval felverjük, és a combokat szokásos módon kétszer lisztbe-tojásba mártogatjuk.

  5. Felhevített olajban, közepes hőfokon kb. 15 perc alatt aranysárgára sütjük.

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 009
elküldve: 12
receptkönyvben: 193
elkészítve: 2/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkecomb tejes bundában, tejes panírban sült csirke, bundázott csirkecomb

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vcsuka
pussycat / vcsuka Sun, 2012-09-16 10:40

Kedves Glaser! Nagyon tetszik, elmentettem! Csak meg abban biztos szeretnek lenni, hogy a panirozasnal: liszt-tojas-liszt, vagy ugyanez megegyszer? Bocsanat, hogy ilyen erthetetlen vagyok!
Koszonom szepen, udvozlettel, Veronika

glaser
Glaser / glaser Sun, 2012-09-16 10:43

Kedves Veronika! A panirozas: liszt-tojas es megegyszer liszt-tojas. Üdv: Maria

1328
csirke felsőcomb 6 db
tej 300 ml
fokhagyma 5 gerezd
bors 1 ek
0 ízlés szerint
tojás 2 db
finomliszt 50 g
napraforgó olaj 1 dl