Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi csirkeragu

Tavaszi csirkeragu
Tavaszi csirkeragu
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyorsan elkészíthető ebéd, már a tavaszra hangolódva. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt rizzsel tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet és a hagymát felkockázzuk, a gombát megtisztítjuk és feldaraboljuk.
  2. 2 ek olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csirkemellet és fehéredésig pirítjuk együtt.
  3. Hozzáadjuk a gombát is, pár percig együtt pároljuk.
  4. Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a zöldségkeveréket és a borsikafűt, sózzuk, borsozzuk, addig főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak.
  5. A tejfölhöz hozzáadjuk a mustárt és a lisztet, és simára keverjük.
  6. Mikor a zöldségek megpuhultak, (ha szükséges, némi vizet adunk hozzá) folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a tejfölt, és besűrítjük vele.
  7. Pár percig együtt főzzük, hogy besűrűsödjön.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 489
elküldve: 7
receptkönyvben: 343
elkészítve: 5/12
Facebookon megjelent: -

szakács

vikki

Mióta szakács: 2011.02.07.
84 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges csirkeragu, csirkefalatok zöldségekkel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bafonisa
bafonisa Sat, 2013-04-20 11:31

Sziasztok megint én,hát ezt a csirkeragút is elkészítettem úgyhogy a mai menü hagymaleves tavaszi csirkeragú, és az isteni csokis süti.És ez mind a ti receptetek, és mindet először készítettem.És persze mindegyik nagyon finom. Üdv.

213
csirkemell filé 20 dkg
mexikói keverék 20 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
gomba 15 dkg
víz 5 dl
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
borsikafű 0.5 kk
mustár 1 tk
finomliszt 2 evőkanál
tejföl 70 g