r
Nosalty Logó

Tarkabarka banános süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Tarkabarka banános süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 721 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 4324 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 272 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    38 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    436.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    144 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    85.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    339 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    331 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 721 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    65.5 g

Zsír

  • Összesen
    228.1 g
  • Telített zsírsav
    135 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1258 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2616.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    172 mg
  • Kálcium
    260 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    298 mg
  • Foszfor
    999 mg
  • Nátrium
    866 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    529.7 g
  • Cukor
    249 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    511.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2031 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    260 micro
  • Kolin:
    687 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1987 micro
  • α-karotin
    96 micro
  • β-karotin
    495 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 4324 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    164.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 272 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Habosra keverjük a vajat a cukorral, az egész tojásokkal, szódabikarbónával, robotgép segítségével.
  2. 3 banánt villával összetörünk, hozzáadjuk a tojásos keverékhez, majd beleszitáljuk a lisztet, fakanállal összekeverjük.
  3. A tésztát két részre osztjuk, egyik felébe kakaóport keverünk.
  4. Sütőpapíros tepsibe rakosgatjuk a kétféle tésztát, kanalanként: a kakaós masszát és a sárgát felváltva.
  5. A negyedik banánt karikára vágva egyenletesen belerakjuk a tésztába úgy, hogy a kétféle rész ne keveredjen.
  6. Közepesen forró sütőben sütjük, tűpróbáig (kb. 20 perc).
  7. Porcukorral, vaníliakrémmel hidegen tálaljuk.
  • Tepsi mérete: 30X20X6
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 64
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 12884
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 28.

Ajánló

Eredetileg a tésztát 3 felé osztotta a leírás, a harmadik részhez puncsos pudingport adott, amivel pillanatnyilag nem rendelkeztem. Így lett a háromszínű tésztából kétszínű.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Forrás: széljegyzet a noteszomban, már nem tudom honnan.:-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek