Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tahinis padlizsánkrém fenyőmaggal

Tahinis padlizsánkrém fenyőmaggal
Tahinis padlizsánkrém fenyőmaggal
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy masfemásféle padlizsánkrém. Egy keleti előétel.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Tálaljuk friss lepénykenyérrel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt meghámozzuk, kockákra vágjuk.
  2. Az olívaolajat egy serpenyőbe felforrósítjuk, hozzáadjuk a padliszánkockákat, és puhulásig sütjük. Sóval, cayenne borssal és fokhagymával ízesítjük. Hűlni hagyjuk.
  3. A padlizsánt a citromlével pürésítjük, hozzákeverjük a tahinit és a petrezselyemzöldet.
  4. A pürét egy kis tálba tesszük, fenyőmaggal megszórjuk, és petrzselyemzölddel díszítjük.

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 026
elküldve: 3
receptkönyvben: 65
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

tahinis padlizsánkrém fenyőmaggal, padlizsános szendvicskrém arab tahinivel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

178
padlizsán 300 g
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
cayenne bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
citromlé 2 ek
tahini 1 ek
petrezselyem 2 ek
fenyőmag 20 g