r
Nosalty Logó

Sztracsatella-joghurt málnával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Sztracsatella-joghurt málnával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 351 kcal
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1403 kcal
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 127 kcal
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    530.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    197 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    193 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.4 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    207.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 351 kcal
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.3 g

Zsír

  • Összesen
    72.4 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2122.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    789 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    238 mg
  • Foszfor
    772 mg
  • Nátrium
    290 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    169.5 g
  • Cukor
    135 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    828.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    421 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    92 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    409 micro
  • α-karotin
    45 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    383 micro
Összesen 1403 kcal
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    192.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 127 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gyümölcslevet 1-2 ek cukorral felfőzzük. Az étkezési keményítőt elkeverjük 2 ek vízzel. Hozzáadjuk a gyümölcsléhez, és kb. 1 percig főzzük. A málnát hozzákavarjuk, és hűlni hagyjuk
  2. A joghurtot 3 ek cukorral és a vaníliás cukorral elkeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük. A tejszínt és a csokoládénak a felét óvatosan a joghurthoz keverjük.
  3. A joghurtot a málnával és a maradék csokoládéval négy üvegpohárba rétegezzük (joghurt, málna, csokoládé, joghurt, egy pár szem málna a tetejére). Díszítsük friss menta- vagy citromfűlevéllel.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 182
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 19069
  • Feltöltés dátuma: 2010. február 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A sztracsatella-joghurtot készíthetjük különböző friss, fagyasztott vagy konzerv gyümölcsökkel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!