Nosalty Logó

Szőlős-mustáros csirkecomb diós krumpliágyon

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Mignon
Szőlős-mustáros csirkecomb diós krumpliágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

Összesen 667 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

Összesen 2669 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

Összesen 112 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.4 g

Zsír

  • Összesen
    42.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    695.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    342 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    309.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    182 micro
Összesen 667 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.7 g

Zsír

  • Összesen
    169.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    544 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2783.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    245 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    325 mg
  • Foszfor
    1370 mg
  • Nátrium
    710 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    168.9 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1239.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    136 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    329 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    115 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    730 micro
Összesen 2669 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    116 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 112 Kcal

Hozzávalók

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

Elkészítés

A diós krumpliágyhoz

  1. A krumplit megpucoljuk és kisebb kockákra vágva, sós vízben félpuhára főzzük.
  2. A sütőt előmelegítjük 220 fokra (légkeverésen).
  3. A hagymákat megpucoljuk, a lilahagymát 8 részre vágjuk.
  4. Egy nagyobb jénai tálat kikenünk olívaolajjal, majd beleöntjük az előfőzött, sózott-borsozott krumplikockákat, a hagymagerezdeket, a diót és a szőlőt.
  5. Megöntözzük az egészet a bor és a mustár keverékével.
  6. A combokat sózzuk, borsozzuk és a diós-szőlős-krumplis keverékre rendezzük őket, majd mindegyiket megkenjük 1-1 kanál libazsírral.
  7. Alufólia alatt kb. 50 percig sütjük a combokat, végül 10-15 perc alatt fólia nélkül ropogósra pirítjuk a bőrüket.
  • Sütés ideje: 65 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 11522
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 08.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Szerencsére az indián nyár kellemes napjait élvezhetjük még (remélem sokáig!), de a piacokon ránk mosolygó szőlő és dió a közelgő őszt jutatta az eszembe és egy Stahl receptet, amelyben pont ezek az ízek érnek össze - egy kis mustár és fehérbor segítségével - tökéletes, koraőszi hangulatú vacsorává.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Elkészitettem, hát nem aratott nagy sikert. Valószinüleg elronthattam valamit. Férjemnek a krumpli szine nem tetszett. Bár a vejemnél sikert aratott. Ett?l függetlenül köszi a receptet.

Mignon

Tucsike! Örülök, hogy a vejednek ízlett!:) Elrontani nem igazán lehet, férjednek talán nem ez a mustáros-boros ízvilág lesz a kedvence, most már ezt is tudod! Ami a krumpli színét illeti: igen, a mustár elszínezi, de meg is ízesíti! További jó sütés-f?zést! Üdv: mignon

Törölt felhasználó

Elkészítettem én is és nekünk nagyon bejött :) Köszi a receptet!

Mátayné Zsuzsa

Nagyon tetszik,biztosan elkészítem!Köszönöm a receptet! Üdvözöllek: Zsuzsa

kriszta150

Köszönöm szépen a receptet! Ma készítettem és nagyon finom lett, bár én egy kicsit változtattam rajta.A férjem nem szereti a nagyon mustáros ételeket. A mustárt kevesebbet raktam a húst kicsit megf?szereztem szárnyas f?szerrel.

Mignon

Örülök, hogy átalakítottad kicsit a saját ízléseteknek megfelel?en, így biztos a siker!! :) Köszönöm a visszajelzésedet, további jó sütés-f?zést neked. Üdvözöllek: Mignon

epuka

Köszönöm a receptet ma megcsináltam a páromnak nagyon ízlett. Igaz hogy a bort kihagytam bel?le, de így is nagyon ízletes lett. Nagyon harmonikus íz világ, nem mindennapi az biztos.

Mignon

Kedves Epuka! Örülök a recept sikerének és f?leg, hogy ízlett is nektek! Köszönöm a visszajelzésedet, üdvözöllek: Mignon

Hozzávalók

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek