Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szójaszószos göngyölt hús

Szójaszószos göngyölt hús
Szójaszószos göngyölt hús
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden karácsonykor elkészítem, és az egész család szereti.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mariann lapjai kezdő szakácsainak ajánlva ünnepekre.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kiverjük, 10-20 darabra vágjuk.
  2. Leterítjük a bacont, rá a csirkemell, rá sajt, legbelülre aszalt szilva, és felgöngyöljük. Kb. 10-20 darab lesz.
  3. Tepsibe tesszük, leöntjük tejjel, szójaszósszal és fűszerekkel, a fűszerek variálhatóak. Előmelegített sütőben megsütjük.
  4. Tálalás szójaszósszal, kenyérrel vagy krumplival.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 901
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mariann, a kezdő

Mióta szakács: 2019.06.20.
6 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

göngyölt csirke, Ázsiai göngyölt hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

558
bacon 10 szelet
csirkemell filé 30 dkg
füstölt sajt 20 dkg
aszalt szilva 10 dkg
szójaszósz 10 ek
tej 4 dl
metélőhagyma 1 csokor