Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemellbe göngyölt rántott póré

Csirkemellbe göngyölt rántott póré
Csirkemellbe göngyölt rántott póré
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nem mindennapi íze miatt szereti a család. A vasárnapi ebéd tervezésénél erre esett a választás. 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, besózzuk, és gyengén kiklopfoljuk. Legalább egy óra hosszára hűtőbe tesszük, hogy a hús jól átvegye a só ízét.
  2. A pórékról lefejtjük a külső burkot, és három nagyobb darabba vágjuk. A zöldes szárakat félretesszük díszítéshez.
  3. A póré darabkákat sós, lobogó vízbe dobjuk kb. 2 percre. Majd szűrőkanállal kiszedjük, és jól lecsepegtetjük. Nem szabad teljesen megpuhulnia!
  4. Csirkemellbe göngyöljük a pórét, és fogpiszkálóval megtűzzük.
  5. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő forró olajban aranybarnára sütjük.
  6. Vízben főtt burgonya és tartármártás illik hozzá, de bármilyen más körettel is finom.
  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 246
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
440 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

póréhagymával töltött rántott hús, póréval töltött bundás csirkemell, rántott csirkemell póréval töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

872
póréhagyma 2 közepes db
csirkemell filé 25 dkg
0 ízlés szerint
finomliszt 15 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
tojás 2 db
napraforgó olaj 1 dl