Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szezámos batyu

Szezámos batyu
Szezámos batyu
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A főzés örömei közé tartozik, ha a család itt is együtt van. Közben a párunk elkészítheti a köretet hozzá. Mi krumplipürével fogyasztottuk.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Vigyázzunk, az őrölt bazsalikom igen erőteljes ízű, nagyon kevés is már elég belőle.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertésszeleteket vékonyra klopfoljuk.
  2. Mindkét oldalukat megszórjuk grillporral.
  3. Közepükre egy vékony szelet sajtot fektetünk.
  4. Ráhalmozunk egy kis apró kockákra vágott gombát.
  5. Majd felgöngyöljük, és hústűvel megtűzzük.
  6. Tetejére őrölt bazsalikomot szórunk.
  7. A tojásokat felverjük , ízesítjük ételízesítővel, és belekeverjük a szezámmagot.
  8. Hozzáadjuk a 3 kanál lisztet, és ebben megforgatjuk a töltött húsokat.
  9. Forró olajban aranybarnára sütjük.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 525
elküldve: 0
receptkönyvben: 133
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Stella

Mióta szakács: 2010.03.20.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szezámos töltött batyu,töltött húsos batyu. sajtos-húsos buci,

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1535
sertéshús 60 dkg
csiperkegomba 10 dkg
edami sajt 10 dkg
tojás 4 db
szezámmag 10 dkg
finomliszt 3 evőkanál
flekken fűszerkeverék 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 dl
ételízesítő 0 ízlés szerint