A szezámmagot megpirítjuk, és a tejfölbe keverjük, hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, sózzuk.
A csirkecombokat sózzuk, ételízesítővel bedörzsöljük, majd a bőre alá nyomkodjuk a tölteléket, ami megmarad tegyük félre.
Olajjal kikent tepsibe rakjuk, öntsünk rá egy kevés szénsavas ásványvizet, fedjük le, majd sütjük 60 percet, majd kenjük rá a maradék tölteléket, és tovább 20 percet sütjük.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
A szezámmagot megpirítjuk, és a tejfölbe keverjük, hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, sózzuk.
A csirkecombokat sózzuk, ételízesítővel bedörzsöljük, majd a bőre alá nyomkodjuk a tölteléket, ami megmarad tegyük félre.
Olajjal kikent tepsibe rakjuk, öntsünk rá egy kevés szénsavas ásványvizet, fedjük le, majd sütjük 60 percet, majd kenjük rá a maradék tölteléket, és tovább 20 percet sütjük.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!