Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szezámmagos-fokhagymás csirkecombok

Szezámmagos-fokhagymás csirkecombok
Szezámmagos-fokhagymás csirkecombok
95 perc / előkészület: 15 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban találtam a receptet, én krumplisalátával tálaltam.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szezámmagot megpirítjuk, és a tejfölbe keverjük, hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, sózzuk.
  2. A csirkecombokat sózzuk, ételízesítővel bedörzsöljük, majd a bőre alá nyomkodjuk a tölteléket, ami megmarad tegyük félre.
  3. Olajjal kikent tepsibe rakjuk, öntsünk rá egy kevés szénsavas ásványvizet, fedjük le, majd sütjük 60 percet, majd kenjük rá a maradék tölteléket, és tovább 20 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 809
elküldve: 2
receptkönyvben: 60
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szerb
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös csirkecomb, tepsiben sült csirkecomb, fokhagymás tejfölben sült csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

437
csirkecomb 3 db
tejföl 180 ml
szezámmag 3 ek
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
ételízesítő 2 teáskanál
ásványvíz 1 dl