r
Nosalty Logó

Illatos csirke Marcsisef konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Marcsisef
Illatos csirke Marcsisef konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 966 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3862 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 166 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.6 g

Zsír

  • Összesen
    62.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    235 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1763.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    281 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    500 mg
  • Nátrium
    859 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    287.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    261 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    154 mg
  • Retinol - A vitamin:
    253 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2157 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 966 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    234.3 g

Zsír

  • Összesen
    248.4 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    941 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7053.2 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    180 mg
  • Kálcium
    1122 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    287 mg
  • Foszfor
    2001 mg
  • Nátrium
    3434 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1148.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1044 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    133 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    615 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1011 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    376 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    8629 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 3862 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    302.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    147 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    370 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 166 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított csirkét feldaraboljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, és a zsíron mindkét oldalát pirosra sütjük.
  2. A zsírból kivéveegy tűzálló tálba sorban lerakjuk.
  3. A hús zsírjában megpirítjuk a megtisztított, összevágott hagymát. Beletesszük a paradicsompürét, a bazsalikomot, hozzáadjuk a bort.
  4. Összekeverjük,és a húsra öntjük. Alufóliával letakarva, előmelegített sütőben (180 fokon) puhára pároljuk.
  5. Amikora hús megpuhult, atejfölben elkevert reszelt sajtotés az apróra vágott sonkát is a csirkére öntjük, és átforrósítjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 332
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 15439
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 01.

Ajánló

Párolt rizzsel kínáljuk. Salátát vagy savanyúságot adhatunk mellé... Jó étvágyat kívánok!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Marcsisef 217 recept

Hűtőmben a csirkéim jövőjükön merengtek. Az egyiknek ezt a pályát javasoltam. Nem bánta meg. Mi sem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek