Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szárított paradicsomos-fetás bulgur

Szárított paradicsomos-fetás bulgur
Szárított paradicsomos-fetás bulgur
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető, egészséges, meleg egytálétel. Este, munka után főzni másnapi ebédnek valót sokszor csak nyűg nekem. A szárított paradicsomos-fetás bulgur gyorsan megvan, 2 adag, és nem kell sokat utána mosogatni.
(Egy adagja csak 50 g CH-t tartalmaz.)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felforraljuk a vizet, teszünk bele egy csipet sót, leöntjük vele a bulgurt, lefedjük, és állni hagyjuk, amíg magába nem szívja a vizet.
  2. A szárított paradicsomot és az olajbogyót felvágjuk, és a snidlinggel együtt egy pici olajon (ez lehet a szárított paradicsom olaja is az üvegből) lefedve megpároljuk.
  3. A felkockázott feta sajtot a bulgurral együtt ráöntjük, óvatosan megkeverjük, és a tűzről levéve állni hagyjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 625
elküldve: 2
receptkönyvben: 119
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Pöttyösch

Mióta szakács: 2015.11.23.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bulgur szárított paradicsommal, feta sajtos aszalt paradicsomos bulgur, zöldséges bulgur

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

611
víz 3 dl
1 csipet
bulgur 15 dkg
olívaolaj 2 ek
szárított paradicsom 10 db
fekete olajbogyó 20 db
feta sajt 10 dkg
snidling 2 teáskanál