Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalonnás göngyölt karaj

Szalonnás göngyölt karaj
Szalonnás göngyölt karaj
110 perc / előkészület: 20 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű ételt akartam készíteni itthoni hozzávalókból... ez lett belőle:)

hozzávalók / 4 adag

hús

köret

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajt megmossuk, és csigavonalban felvágjuk, hogy meg lehessen tölteni.
  2. Fűszerezzük, rátesszük a szalonnaszeleteket, és felgöngyöljük.
  3. Feltekerjük, és kívül is befűszerezzük, majd zsinórral szorosan megkötjük.
  4. Sütőben készre sütjük.
  5. A körethez a krumplit és a répát meghámozzuk, felkockázzuk, és olajjal, sóval, borssal a sütőbe küldjük izzadni kb. 50 percre.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 064
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

tzsupi

Mióta szakács: 2010.10.25.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült karaj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

668
sertés rövidkaraj 1 kg
tokaszalonna 10 dkg
1 kávéskanál
fekete bors 1 csipet
kakukkfű 1 kk
édesburgonya 2 db
sárgarépa 2 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek