Nosalty Logó

Baconbe tekert csípős csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Baconbe tekert csípős csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 905 Kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3616 Kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 190 Kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.9 g

Zsír

  • Összesen
    57.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    279 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2454.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    503 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    970 mg
  • Nátrium
    771 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    279.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    273 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    96 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    250 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1206 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    149 micro
Összesen 905 Kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    359.8 g

Zsír

  • Összesen
    228.9 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    1114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9816.6 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    350 mg
  • Kálcium
    2014 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    461 mg
  • Foszfor
    3880 mg
  • Nátrium
    3082 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1117.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1091 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    105 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    386 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    109 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    299 micro
  • Kolin:
    1001 mg
  • Retinol - A vitamin:
    689 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    4824 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    597 micro
Összesen 3616 Kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.9 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    516.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    204 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    254 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 190 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet szeletekre vágjuk és kikloffoljuk. Teszünk rá sót és borsot.
  2. A bacon szeleteket kiterítjük, rátesszük a húst, majd a sajtot és a sonkát. Megszórjuk apróra vágott snidlinggel és chili paprikával. Az egészet óvatosan feltekerjük.
  3. Egy tepsibe pici olajat öntünk, és belefektetjük a húsokat. A tepsi tetejére fóliát teszünk, és betesszük a sütőbe. Fólia alatt egy órán keresztül sütjük, majd levesszük róla, és még fél órát pirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 14822
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 11.

Ajánló

Mi mindenhez párolt zöldséget eszünk, így én ezt ajánlom, de bármi illik hozzá.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Mostanában odavagyok a töltött húsokért, ezért sokat kísérletezem. :) Ez nagyon finom lett!

Hozzászólások

Éva-Anyóca

Nagyon tetszik, köszönöm.:-O Éva-Anyóca

Bató Edit

Ez nekem is nagyon bejön! Mentve! Üdv:Edit

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.