A kaszás leves hagyományosan húsvét idején, de legalábbis tavasszal készült a maradék sonkából vagy annak főzőlevéből. Én a Halloween és az ősz jegyében a nevéből kiindulva gondoltam újra ezt a levest, a sütőtök pedig nagyon adta magát, hiszen a füstölt, sós hússal szépen kiegészítik egymást.
Hozzászólások (4)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. október 30-án kiemeltük cikkünkben: 13 filléres sütőtökös fogás a hónap utolsó napjára
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. október 14-én kiemeltük cikkünkben: Heti menü: most minden, de minden burgonyás - édes vagy sima, egyre megy, imádjuk a krumplit!
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. október 2-án kiemeltük cikkünkben: Mit főzzek ma? 2017. 10. 02. hétfő
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2015. szeptember 29-én kiemeltük cikkünkben: 17 izgató recept sütőtökkrémlevesre
Üdvözlettel, NoSalty