Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos túrókrémmel töltött paradicsom

Spenótos túrókrémmel töltött paradicsom
Spenótos túrókrémmel töltött paradicsom
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A vacsora legyen könnyű, de ne az ízek rovására. Egyszerűből nagyszerűt!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomok belsejét kikanalazzuk.
  2. A túrót a tejföllel vagy joghurttal összekeverjük, fokhagymát aprítunk hozzá, megsózzuk, borsozzuk és meghintjük petrezselyemmel.
  3. A spenótleveleket felaprítjuk és serpenyőben kevés olajon megdinszteljük.
  4. Ezután hozzáadjuk a túrókrémhez és beletöltjük a paradicsomokba.
  5. Rátesszük a kis sapkáját és 200°C fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg kicsit ráncosodni, pirulni kezd.
  6. Utána a kiskalapot levéve megszórjuk parmezánnal, és melegen tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 125
elküldve: 4
receptkönyvben: 310
elkészítve: 6/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Illatok a konyhámból

Mióta szakács: 2012.02.16.
124 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött paradicsom, fűszeres túróval töltött paradicsom

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sungolyo
Sungolyo Fri, 2012-03-09 07:44

Ez mennyei finom lehet! Elmentettem. Varok az elkeszitesevel mig lesz a kertben fincsi paradicsom. :)

161
paradicsom 4 db
sovány túró 5 dkg
spenót 10 dkg
parmezán sajt 3 dkg
joghurt 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
petrezselyem 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1.5 teáskanál