Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-kecskesajtos langalló egészségesen

Spenótos-kecskesajtos langalló egészségesen
Spenótos-kecskesajtos langalló egészségesen
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ennek a receptnek az alapja egy kedves ismerősöm ZABirodalmából származik. Ez volt ma az ebédünk. Nagyon finom, mondhatni eteti magát, és egyszerű az elkészítése! Az én általam felhasznált hozzávalókkal, az elpárolgást is beleszámítva 100 grammban 203 kalória van.

hozzávalók / 6 adag

Tészta

Feltét

Szólj hozzá!

elkészítés

Tészta

  1. A joghurtot, a tojásokat, a zabkorpát, a szódabikarbónát, a sót összekeverjük alaposan.
  2. Egy sütőpapírt beleszabunk a tepsibe, és kikenjük a kókuszzsírral. Megszórjuk 3 dkg zabkorpával. Belesimítjuk a tésztát. Ameddig a feltétet elkészítjük pihentetjük.

Feltét

  1. A spenótot beletesszük egy lábosba. Megszórjuk őrölt szerecsendióval, borssal, sóval. Elfőzzük a levét, majd belekeverjük a tejfölt.
  2. A tésztát megkenjük a sűrített paradicsommal. Elosztjuk rajta a spenótot.
  3. Lereszeljük a nagy lyukú reszelőn a kecskesajtot, és megszórjuk a langallónkat. Előmelegített 200 fokos sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük. Ha nagyon pirulna, akkor takarjuk le.
  4. Ha megsült kivesszük a sütőből, és kockára vágva forrón tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 32x22 cm
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 445
elküldve: 2
receptkönyvben: 36
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
428 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: lángos
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kenyérlángos, langalló, spenótos-kecskesajtos kenyérlángos

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

372
joghurt 434 g
zabkorpa 35 dkg
szódabikarbóna 2 g
tojás 2 db
0 ízlés szerint
kókuszolaj 10 g
spenót 45 dkg
kecskesajt 16 dkg
fokhagyma 3 gerezd
tejföl 8 dkg
sűrített paradicsom 7 dkg
szerecsendió 0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint