Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenót sült édesburgonyával és kókusszal

Spenót sült édesburgonyával és kókusszal
Spenót sült édesburgonyával és kókusszal
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, antioxidánsokban gazdag étel, ami pillanatok alatt elkészül. Friss kókusszal még jobb lenne, de azt kissé macerás lenne mindig kéznél tartani... Kókusz helyett más csonthéjas gyümölccsel is megszórhatjuk, és táplálóbbá tehetjük valamilyen főtt gabonafélével is. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Száraz serpenyőben megpirítjuk a kókuszt.
  2. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát a korinaderrel, chilivel és a mustárporral, majd épp csak egy kissé megfonnyasztjuk rajta a spenótot sóval.
  3. Forró olajban kisütjük a kisebb kockákra vágott édesburgonyát.
  4. Tálaláskor a spenótra szedjük a kisült édesburgonyát, és megszórjuk a kókusszal.  
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 936
elküldve: 2
receptkönyvben: 58
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

ZilkaZil

Mióta szakács: 2013.01.21.
125 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spenótos-kókuszos sült édesburgonya, édesburgonya spenóttal és kókusszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

548
spenót 60 dkg
édesburgonya 40 dkg
kókuszreszelék 5 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
koriander 2 teáskanál
mustár 2 teáskanál
chilipehely 1 tk
citromlé 0.5 ek
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl