Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenót bundás kenyérrel Csöpp konyhájából

Spenót bundás kenyérrel Csöpp konyhájából
Spenót bundás kenyérrel Csöpp konyhájából
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekünk nagyon ízlik a bundás kenyér a spenótra feltétnek. A megszokott "spenót tükörtojással és kenyérrel" helyett ajánlom.

hozzávalók / 2 adag

A spenóthoz

A bundás kenyérhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1.  A spenótot a tejbe tesszük, és lassan elkezdjük melegíteni.
  2. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.
  3. A spenót teljes olvadása után még kb. 5 percig főzzük, hogy a fokhagyma is megpuhuljon teljesen.
  4. Egy másik lábosban a zsiradékból és a lisztből rántást készítünk, majd folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a spenótot.
  5. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  6. A kenyeret a felvert, megsózott tojásban alaposan megforgatjuk, és kevés zsiradékon megsütjük.
  7. Az elkészült spenót mellé helyezve tálaljuk.
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 171
elküldve: 1
receptkönyvben: 19
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spenótfőzelék bundás kenyérrel, parajfőzelék bundázott kenyérrel, spenót bundázott kenyérrel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

448
spenót 450 g
fokhagyma 2 gerezd
finomliszt 2 evőkanál
tej 1.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
kenyér 2 szelet
tojás 2 db
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint