Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgás-mascarponés-tejszínes csirkecomb

Spárgás-mascarponés-tejszínes csirkecomb
Spárgás-mascarponés-tejszínes csirkecomb
105 perc / előkészület: 15 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a spárgát, így nem volt kérdés, hogy szerepet kapjon a főételünkben.:-)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, lebőrözzük. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk szárnyas fűszervarázzsal.
  2. Egy jénait kiolajozunk, és belefektetjük a combokat.
  3. A spárgákat megtisztítjuk, összekötve vagy összegumizva egy lábasba állítjuk, és sós vízben 3-4 percig főzzük, majd másfél cm-is darabokra vágjuk.
  4. A sajtot lereszeljük.
  5. A mascarponét elkeverjük a szerecsendióval és a reszelt sajttal.
  6. A tejszínbe elkeverjük a lisztet, és hozzáadjuk a mascarponéhoz, majd sózzuk.
  7. A szószba belekeverjük a spárgadarabokat, és elterítjük a húson.
  8. A tetejét beborítjuk a szeletelt baconnel.
  9. 200°C-on kb másfél óráig sütjük, lefedve.
  10. Rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 350
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Alkonyat

Mióta szakács: 2012.03.26.
83 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldspárgás-sajtos csirkecomb, mascarponés csirkecomb, spárgás csirkecomb mascarponéval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1596
csirkecomb 7 db
zöldspárga 50 dkg
sajt 10 dkg
mascarpone 25 dkg
főzőtejszín 400 ml
finomliszt 2 ek
szerecsendió 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
bacon 10 szelet
olívaolaj 1 ek