r
Nosalty Logó

Spárgás-mascarponés-tejszínes csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Alkonyat
Spárgás-mascarponés-tejszínes csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1584 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 4751 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 147 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.9 g

Zsír

  • Összesen
    131.2 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    407 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2443.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    420 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    882 mg
  • Nátrium
    942 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    463.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    370 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    203 mg
  • Retinol - A vitamin:
    322 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    563 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1106 micro
Összesen 1584 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    236.8 g

Zsír

  • Összesen
    393.7 g
  • Telített zsírsav
    115 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    1222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7330 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    1259 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    315 mg
  • Foszfor
    2647 mg
  • Nátrium
    2827 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1389.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1110 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    74 micro
  • K vitamin:
    179 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    256 micro
  • Kolin:
    609 mg
  • Retinol - A vitamin:
    967 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    1689 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3319 micro
Összesen 4751 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 147 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, lebőrözzük. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk szárnyas fűszervarázzsal.
  2. Egy jénait kiolajozunk, és belefektetjük a combokat.
  3. A spárgákat megtisztítjuk, összekötve vagy összegumizva egy lábasba állítjuk, és sós vízben 3-4 percig főzzük, majd másfél cm-is darabokra vágjuk.
  4. A sajtot lereszeljük.
  5. A mascarponét elkeverjük a szerecsendióval és a reszelt sajttal.
  6. A tejszínbe elkeverjük a lisztet, és hozzáadjuk a mascarponéhez, majd sózzuk.
  7. A szószba belekeverjük a spárgadarabokat, és elterítjük a húson.
  8. A tetejét beborítjuk a szeletelt baconnel.
  9. 200°C-on kb másfél óráig sütjük, lefedve.
  10. Rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1613
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 06.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Spárgás-mascarponés-tejszínes csirkecomb
Alkonyat 83 recept

Nagyon szeretjük a spárgát, így nem volt kérdés, hogy szerepet kapjon a főételünkben.:-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.