r
Nosalty Logó

Sajtos rakott csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Sajtos rakott csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 877 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 5264 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 204 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.4 g

Zsír

  • Összesen
    57.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    356 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2095.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    339 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    747 mg
  • Nátrium
    851 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    260 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    286 mg
  • Retinol - A vitamin:
    257 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    165 micro
Összesen 877 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    410.5 g

Zsír

  • Összesen
    347 g
  • Telített zsírsav
    131 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    113 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    2135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12573.1 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    447 mg
  • Kálcium
    2032 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    475 mg
  • Foszfor
    4480 mg
  • Nátrium
    5104 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    1579.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1559 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    285 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    114 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    1716 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1545 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    992 micro
Összesen 5264 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    489.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    199 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 204 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tűzálló tálat kibélelünk bacon-nel.
  2. A filézett csirkemellet szeletenként fűszeres lisztbe, felvert tojásba, valamint a kétféle sajt reszelt keverékébe forgatjuk.
  3. A tálba egymásra rétegezve elhelyezzük a húsdarabokat, majd ráöntjük a főzőtejszínt.
  4. A tetejét baconszeletekkel borítjuk, majd 40-45 percig sütjük. (A tetejére érdemes alufóliát tenni, mert a szalonna egyébként hamar megég.)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 39
  • Össznézettség: 79150
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 04.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Igazi vendégváró finomság, párolt rizzsel, ananászkarikával szoktam tálalni.

Hozzászólások (7)

Törölt felhasználó

Nagyszer? volt. thx

Törölt felhasználó

Én is gyakran csinálok ilyen csirkemellet, legutoljára tejfölös sajtot öntöttem rá. Isteni volt.

Bató Edit

Kedves Hajni, hát ez istenien hangzik és a fotó is gyönyör?. Ki kell próbálnom. Köszi, Edit.

Törölt felhasználó

Ez nagyon finom! Egyik kedvencem...

ilda9

Kipróbáltam, nagyon finom. A csirkemell nagyon száraz volt számunkra. Ez a fajta elkészítés megváltoztatta a hozzáállásunkat, és egyre többet késztjük.

Ittzés Szilvia

Megcsináltam, szuper lett! Köszönjük!

Törölt felhasználó

Füstölt sajtot nem találtam a h?t?ben,de a spajzban volt füstöltsonka íz? f?szersó amib?l a lisztbe és a tojásba is kevertem.Az els? sor klopfolt,panírozott húsi lerakása után változtattam,mert vészesen sok sajt ragadt rá a tojásra.Újításom szerint egy sor tojásos hús lerakása után megszórtam azt reszelt sajttal,majd jött a következ? réteg tojásos hús,ismét reszelt sajt és így tovább míg a hús tartott...Vagy másfél óráig tartott nálam a sütés,de a végeredmény pont olyan volt mint amilyet a fénykép és a leírás után reméltem.NAGYSZER?!!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek