Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgás csirkemell

Spárgás csirkemell
Spárgás csirkemell
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Első spárgás receptem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, majd ujjnyi csíkokra vágjuk.
  2. A hagymát olajon megpirítjuk, majd a csirkét is hozzáadjuk, fűszerezzük és ha megpirult, felöntjük kis vízzel, amíg készre nem fő.
  3. A spárgát meghámozzuk (a végéből én le szoktam vágni pár cm-t, mert az fás), és pár cm-es darabokra vágjuk. 10 percig főzzük.
  4. Ha a hús és a spárga kész van, akkor leöntjük a tömlős sajtos-joghurtos szósszal, és egy enyhén kiolajozott tepsibe tesszük.
  5. 20 perc alatt összesütjük, félidőben ráreszeljük a sajtot a tetejére.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 29 615
elküldve: 13
receptkönyvben: 147
elkészítve: 13/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Lina0817

Mióta szakács: 2013.02.23.
30 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos-spárgás csirkemell, sütőben sült sajtos csirkemell spárgával, spárgás csirke sajtosan

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gizusmama
gizusmama / gizusmama Mon, 2013-05-20 08:48

Ügyes vagy, gratulálok s ezt el is fogom készíteni, nagyon szeretjük a spárgát.

üdv. sántakutya :))

629
csirkemell filé 25 dkg
fehér spárga 1 csomag
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
sajt 15 dkg
tömlős krémsajt 10 dkg
joghurt 150 g