r
Nosalty Logó

Spárgás csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Lina0817
Spárgás csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 636 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1274 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 102 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.9 g

Zsír

  • Összesen
    37.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    193 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1988.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    636 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    710 mg
  • Nátrium
    496 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    392 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    334 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    129 micro
  • Kolin:
    156 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    812 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1244 micro
Összesen 636 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    113.7 g

Zsír

  • Összesen
    75.2 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    387 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3976.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    1272 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    181 mg
  • Foszfor
    1421 mg
  • Nátrium
    993 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    784 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    669 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    155 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    312 mg
  • Retinol - A vitamin:
    533 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    1623 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2488 micro
Összesen 1274 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    318.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    130 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    199 micro
Összesen 102 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, majd ujjnyi csíkokra vágjuk.
  2. A hagymát olajon megpirítjuk, majd a csirkét is hozzáadjuk, fűszerezzük és ha megpirult, felöntjük kis vízzel, amíg készre nem fő.
  3. A spárgát meghámozzuk (a végéből én le szoktam vágni pár cm-t, mert az fás), és pár cm-es darabokra vágjuk. 10 percig főzzük.
  4. Ha a hús és a spárga kész van, akkor leöntjük a tömlős sajtos-joghurtos szósszal, és egy enyhén kiolajozott tepsibe tesszük.
  5. 20 perc alatt összesütjük, félidőben ráreszeljük a sajtot a tetejére.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 125
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 32998
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Lina0817 30 recept

Első spárgás receptem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek