r
Nosalty Logó

Sárgarépás húspástétom

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Judit69
Sárgarépás húspástétom
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 730 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3649 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 164 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    54.2 g

Zsír

  • Összesen
    38.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1737.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    643 mg
  • Nátrium
    755 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    294.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    796 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    161 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    232 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    2971 micro
  • β-karotin
    7534 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    834 micro
Összesen 730 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    271.2 g

Zsír

  • Összesen
    192.5 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    1102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8687.9 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    331 mg
  • Kálcium
    894 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    418 mg
  • Foszfor
    3214 mg
  • Nátrium
    3777 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    198.4 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1472.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3980 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    287 micro
  • K vitamin:
    806 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    80 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    398 micro
  • Kolin:
    1162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    224 micro
  • α-karotin
    14854 micro
  • β-karotin
    37672 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    4168 micro
Összesen 3649 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    387.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    177 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    662 micro
  • β-karotin
    1680 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 164 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsömlét tejben megáztatjuk, jól kinyomkodjuk, 4 db répát félkeményre főzzük. A hagymákat és a 2 répát lereszeljük, a petrezselymet felaprítjuk.
  2. Egy tálban összekeverjük az összes hozzávalót és állni hagyjuk legalább 1 óráig, hogy egy kicsit összeérjenek az ízek. Két őzgerincformát kissé beolajozzuk és kibéleljük a szalonnával, ezután félig kitöltjük a húsmasszával, középre helyezzük a répát, majd kitöltjük a formát a masszával.
  3. A túllógó szalonnával betakargatjuk a tetejét és előmelegített, 180 fokos sütőben kb. fél óráig fóliával letakarva, sütjük. A fóliát levéve pedig addig sütjük, amíg a szalonna pirulni nem kezd, majd kiborítjuk egy tepsibe és grillfokozaton, pirosra pirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 3
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 59
  • Feltöltés dátuma: 2023. május 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sárgarépás húspástétom
Judit69 176 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk