Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás borsóleves

Sárgarépás borsóleves
Sárgarépás borsóleves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját ötlet, egy ebéd. Úgy gondoltam, változtatok kicsit a borsólevesen, amit általában egyféleképp szoktunk főzni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, a sárgarépákat lereszeljük, a burgonyát kockára vágjuk.
  2. Olajon kissé megpirítjuk a hagymát, rárakjuk a répát, pár percet dinszteljük, majd a burgonyát és a borsót, végül a cukrot.
  3. 1-2 perc múlva a paprikát és a leveskockákat is hozzáadjuk, és fölöntjük vízzel.
  4. Amikor megpuhult a burgonya, hozzárakjuk a tésztát, sót, ha szükséges, és még pár percet főzzük, amennyi a tésztának szükséges.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 725
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

édes zöldborsóleves, zöldborsóleves tésztával, zöldborsóleves sárgarépával és tésztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

218
vöröshagyma 1 közepes db
sárgarépa 3 közepes db
zöldborsó 50 dkg
burgonya 1 db
víz 2 l
leveskocka 2 db
tészta 5 dkg
cukor 1 ek
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 kávéskanál