Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttal töltött gomba baconbe tekerve

Sajttal töltött gomba baconbe tekerve
Sajttal töltött gomba baconbe tekerve
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Laktató ételt akartam készíteni a hűtőben talált alapanyagokból. Ez lett belőle.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizs és krumpliköret is illik hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megmossuk, majd eltávolítjuk a szárát. Fűszerezzük, majd állni hagyjuk.
  2. Sajttal megtöltjük a közepüket, majd baconbe betekerjük, és fogpiszkálóval rögzítjük a bacont.
  3. Először liszbe, majd tojásba és megint lisztbe forgatjuk a töltött részét, majd a szokott módon folytatjuk a panírozást.
  4. Bő, forró olajban sütjük.
  5. A felesleges olajat leitatjuk róla.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 13 400
elküldve: 9
receptkönyvben: 201
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Lubikme

Mióta szakács: 2010.01.05.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött-rántott gomba, sajtos-baconös gomba, sajttal töltött gombafejek baconbe tekerve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

980
gomba 8 nagy db
tömlős krémsajt 20 dkg
bacon 10 szelet
finomliszt 4 evőkanál
zsemlemorzsa 6 ek
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl