Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-sonkás rántott spárga

Sajtos-sonkás rántott spárga
Sajtos-sonkás rántott spárga
35 perc / előkészület: 30 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Spárga kicsit másképp. Nekem nem jött be az átlagos elkészítése, ezért felturbóztam kicsit. Kis kézügyesség, tapasztalat nem árt a göngyölésnél.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Köretként tálalhatunk mellé héjában főtt burgonyát, holland mártással. De salátával is laktató.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgát meghámozzuk, és enyhén sós, vajas vízben félig megfőzzük.
  2. 2-3 db spárgát összefogunk, és köré tekerünk egy szelet sajtot, majd egy szelet sonkát. Fogpiszkálóval összerögzítjük az egészet. (Kicsit macerás itt, mert sokszor szétcsúsznak.)
  3. Ezután fogjuk őket, bepanírozzuk, és olajban ropogósra sütjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 734
elküldve: 1
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Julie

Mióta szakács: 2010.03.03.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
nehézség: közepes
kategória: tapas
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott spárga, sajtos-sonkás spárga

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

567
fehér spárga 500 g
ementáli sajt 250 g
sonka 250 g
tojás 2 db
finomliszt 100 g
zsemlemorzsa 100 g