Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos savanyú káposztás saláta

Sajtos savanyú káposztás saláta
Sajtos savanyú káposztás saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom saláta téli napokra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A joghurtot elkeverjük a mézzel. Sóval, borssal ízesítjük.
  2. A káposztát leszűrjük. A hagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. A megtisztított sárgarépát vékony csíkokra vágjuk.
  3. Az egészet elkeverjük a joghurttal, kb. 30 percig hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.
  4. A sajtot csíkokra vágjuk. Az almát mossuk, negyedeljük, magházát kivágjuk, vékony szeletekre vágjuk. Az almaszeleteket citromlével meglocsoljuk.
  5. A mogyorót durvára aprítjuk. Az egészet a salátához keverjük. Sóval, borssal ízesítünk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 613
elküldve: 1
receptkönyvben: 197
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tél
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

almás káposztás saláta, joghurtos mogyorós répasaláta, pikáns saláta mézes joghurttal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

271
joghurt 350 g
méz 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
savanyú káposzta 500 g
vöröshagyma 1 közepes fej
sárgarépa 4 db
sajt 100 g
alma 1 db
citromlé 1 tk
törökmogyoró 5 g